Jak se zbavit nechtěného hmyzu a hlodavců?


Pronajímaní bytu není jen tak, když se k vám nastěhují lidé, kteří na prohlídce vypadali, jako spořádaní občané, ještě to neznamená, že se tak budou i nadále chovat. Najít ideální nájemníky je velmi obtížné a ve většině případů se lidé o pronajatý dům nebo byt nestarají, tak jak byste očekávali. Většina lidí si řekne, že to není jejich, a podle toho se k tomu taky chová. Když, pak byt opouštějí, nestačíte se ani divit. Z dříve pěkného a funkčního bytu je špinavý hmyzem zamořený byt a věci jsou v něm zničené a rozbité, pronajímat lidem se zvířaty je taky hodně sporadické. Když lidé zvíře nemají je to pro váš byt lepší. I slušní lidé s mazlíčky, mohou byt zdemolovat.

deratizace bytu

Jen si vezměte kočku, poškrábe, na co přijde, takže kožená sedačka, která v bytě byla je na odpis, anebo záclony a nábytek, stejně tak vám může pes rozkousat nábytek a místo kde bude mít pelech bude znečištěný. Nemusí být špinavý, ale postupem času je zeď u které spává zašpiní a budou na ní špinavé fleky. Ovšem, nemůžete lidem zakázat si pořídit mazlíčka, jen si můžete vybrat takové, kteří zvíře nemají. To vám nedá záruku, že si ho do budoucna nepořídí, nebo že budou byt udržovat v čistotě. Ovšem, s takovými věcmi musíte počítat, když si do bytu nastěhujete neznámé obyvatele.

deratizace bytu

Na prohlídce o nich nezjistíte nic, každý se tváří mile a přívětivě, ale nevíte, jak moc jsou pořádní. Nebylo by to poprvé, kdy by vám někdo znečistil byt až do takové míry, že se po bytu prohání švábi, a lezou vám ze skříní moli. Hmyz se do znečištěného domova nastěhuje hned, a když necháváte po bytě odpadky, které neuklízíte je to naprosto běžné. Ovšem vyčistit takový byt, abyste ho mohli dále nabízet, není jen tak. Nejjednodušší způsob je najmout si firmu na deratizaci bytu a nechat byt celý chemicky ošetřit, abyste měli jistotu, že se nic ani šváby, myši, potkani, moli a další havěť už neobjeví. Vyčištění vás bude něco stát, ale je to způsob jak mít byt opět čistý.