Beskydy- tip na ubytování


Moravskoslezské Beskydy rozhodně lákají turisty a lyžaře. Nádherná je Dolní Lomná, malá obec v údolí, kterou byste rozhodně měli navštívit. Najdete ji v podhůří Moravskoslezských Beskyd. Penzion Beskydy https://www.rzehaczek.cz/cs/, to je ideální. Hned u Penzionu je Ski areál Armáda, a to jen pouhých sto metrů. Disponuje dětskou a červenou sjezdovkou dlouhou sedm set metrů. Následuje Ski Areál Severka, který je vzdálen jen pět kilometrů. A pak Ski Areál Mosty a Ski Areál Kempaland jen deset kilometrů od penzionu. Autem je to jen pár minut. Kromě toho jsou zde možnosti běžeckého lyžování, cykloturistiky, turistiky, běhání.

beskydy

Výhodou je, že Dolní Lomná ještě nebyla masovou turistikou, díky tomu jsou zde přijatelné ceny a klid a pohoda. Penzion Rzehaczek nabízí komfortně a luxusně vybavené apartmány. Pokoj, kuchyňka s jídelnou, koupelna se sprchou a bezdrátové připojení k internetu Wi-Fi je naprostou samozřejmostí. Některá apartmány mají jednu ložnici, některé disponují dvěma ložnicemi a jsou mezonetová. Takže mají ložnice romantiky umístěné v podkroví. Ubytování je skvělé pro rodiny s dětmi, pro zamilovaný pár anebo partičku přátel. Součástí penzionu je i stylová restaurace, kde si můžete objednat polopenzi.

sauna

V restauraci lze ochutnat například halušky, stryki a lejoky. Kávu zde mají kvalitní, čepují zde Pilsner a Kozla a rozlévají víno vinařství Hanuš. Restaurace disponuje i dětským koutkem pro nejmenší. Můžete také využít soukromou vířivku a finskou saunu v penzionu. Venku u penzionu je také beachvolejbalové hřiště a dětské hřiště. V okolí penzionu jsou cyklotrasy různých náročností. Penzion má sedm apartmánů s třiceti třemi postelemi. Pokud byste si rádi pronajali celý penzion pro školní výlety, lyžařské výcviky, firemní akce, oslavy a další, je možní si pronajmout celý penzion. Pro školní akce penzion ve své restauraci zajistí jídlo pětkrát denně se snídaní formou bufetu a zajistí pitný režim.