Jezdíte sem často?


Češi Chorvatsko zkrátka miluji už desítky let. Je to způsobeno tím, že za minulého režimu se pořádně nikam jinam ani jezdit nemohlo. Celé generace Čechů tak jezdí do Chorvatska, a ani v současné době se na tom příliš nezměnilo. I když už můžete cestovat v podstatě do celého světa, stále vychází cenově Chorvatsko velice dobře. A cena byla, je a bude vždy jedním z rozhodujících faktorů při výběru dovolené.

moře chorvatsko

Proč sem?
Ceny srovnatelné s cenami v Česku ale nejsou jediným důvodem proč se sem Češi tak rádi vrací. Jistě jste už někdy ve sdělovacích prostředcích četli o tom, že proč jich je charakteristické, že rádi jezdí na dovolenou svým vlastním autem. Jsou rádi připraveni, kdyby bylo potřeba rychle odjet, a díky cestování vlastním autem nemusí řešit jak a čím se domů dostanou. A právě Chorvatsko je zemí, která je od České republiky vzdálená autem pouhých pár hodin cesty. Vzdálenost Chorvatska od České republiky je jedním z klíčových parametrů, který nakonec rozhodne o tom, že se Češi vydají právě do Chorvatska.

pláž moře

Není na tom nic špatného, a z hlediska připravenosti k nenadálému odjezdu z dovolené je to naopak velice praktické řešení. Díky vzdálenosti Chorvatska jsem jezdí lidé nejen na letní dovolenou, ale řada z nich se sem vrací pravidelně po celý rok. Takový prodloužený víkend u moře není vůbec špatný. Patříte mezi ty, kteří sem jezdí vícekrát do roka? Pak by vás mohly zajímat reality v Chorvatsku na prodej, abyste nemuseli několikrát do roka shánět ubytování. Mít vlastní nemovitost u moře se vyplatí nejen z toho důvodu, že budete mít kde bydlet kdykoliv sem budete chtít jet, ale budete mít navíc investiční nemovitost, kterou můžete po dobu své nepřítomnosti pronajímat. Za skvělou cenu můžete získat svůj vlastní apartmán u moře, ze kterého je krásný výhled na pláž. Stačí pouhých pár kroků a můžete se koupat.