Zajímavý dům v moderním pojetí


I když jsou v dnešní době ceny nemovitostí na svém maximu, a spousta lidí má problém získat hypotéku, aby si dům mohli postavit, stále se staví. Kvůli tomu už je nedostatek stavebních míst, a prodávají se stále menší pozemky. Pokud jste zrovna ve fázi, kdy hledáte vhodný pozemek, určitě zohledněte i územní plán, ve kterém najdete kolik procent plochy pozemku je možné zastavit. Případě že koupíte malý pozemek, budete muset nejspíš přehodnotit i to, jaký typ domu budete chtít postavit. V případě že byste chtěli rozlehlý bungalov, budete si muset pořídit větší pozemek, a hrozí že budete pozemek shánět déle.

moderní dům

Nestavte sami
Velká část lidí se rozhodne, že si dům postaví svépomocí. Slibují si od toho, že si budou moct udělat všechno podle sebe, a hlavně že ušetří spoustu peněz. Kdo ale nemá zkušenosti nebo vzdělání v oboru, může se dopustit mnoha chyb které se budou jen těžko opravovat. Proto je lepší nechat stavbu domu na někom kdo má praxi i zkušenosti. Najít stavební firmu která vám dům postaví v termínu není jednoduché, ale můžete se podívat na naše recenze, kde si přečtěte že naši klienti jsou s naší prací spokojeni. Stavíme typové domy, které jsme si sami navrhli.

dům bungalov

Vzhledem k tomu že část klientů chce zděný dům a část klientů zase dřevostavbu, všechny domy jsme schopni postavit v obou variantách. Domy stavíme od základů až po střechu, a ve všech najdete tepelné čerpadlo i solární panely. Díky tomu jsou domy nízkoenergetické, a ušetří vám tak náklady za provoz. Velice populární jsou obdélníkové nebo čtvercové bungalovy, ale stavíme také rodinné domy do L. Tento půdorys je poměrně netypický, ale jak můžete vidět na našich projektech, jde o velice moderní domy s velkými okny, které vám poskytnout dostatek denního světla. Pokud toužíte po prosvětleném domě, tento dům je to pravé pro vás.